О, птахо бiла...

О, птахо біла,золотокрила,
            напевно, з раю ти прилетіла!
Красою - дивом,  чарівним   співом
                мене так ніжно полонила.

З  тобою,  віснице  свята,
      моя душа, попри літа,
у небо -  вище хмар зліта!

О, діво мила, мов птаха біла,
       мені до щастя ти шлях відкрила!
Святий, нетлінний огонь  кармінний -
                в моєму серці запалила.

За   тебе   Господа  молю,
       за тебе долю я хвалю.
О! Я люблю тебе, люблю!


Рецензии