Цiнила

Тихенько в озері купає вітер крила.
А я в цю благодатну мить,тебе любила.
Тебе кохала,-мов життя хвилини...
Цінила,знала що воно відлине.
Піде далеко,лісом край села...
Тому,що так дорога повела.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии