Садок

Коло хатки сад зелений,
Яблуньки ряснi в саду,
Золотом зацвiв безсмертник -
Величає красоту...

Трави стеляться межою
Догори де бузина
Шелестить сама з собою
З синiм поглядом в зiрках...

Простеляється городом
Файний килим, наче рай!..
При межi росте ожина,
I пiстрявить iван-чай..

На грядках пурпурнi айстри
Наче зорi-промiнцi!..
Попiд хаткою жоржини
Величаво зацвiли!

Спiв пташок ласкає душу
Коло хатки на селi -
Де садок з мого дитинства
В менi буде назавжди!


Рецензии