I знов пробуджуеться лiс...

І знов пробуджується ліс -
               ген перші квіти на осонні;
а віти кленів та беріз -
               давно вже не зимово-сонні.

Вітри весни співають знов
            про милий край, високе небо..,
про щедру працю та любов;
                ...мені співають і про тебе.

Я чую серцем ті пісні -
                вони розвіють темні чари.
...Для мене ти, і в цій весні,
            вже котрий рік, - світило яре!


Рецензии