Qalar omurluk

Xeyal dunyasini gezib dolassan
Ewkin baxcasina gizli yol acsan
Sehli benovseden meni sorussan
Dusunme dillener,solar omurluk.
Qem keder canini alar omurluk.

Ayna garsisinda qemli otursan,
Uzulub hesretden blud tek dolsan
Semada dolmus buluda baxsan,
Dusunme bosalar,dolar omurluk.
Qem keder canini alar omurluk

Atdin sen qelbimi bir kozun uste
Nefesinnen almadim quru nefesde,
Saf sevgim ruhunu eyleyer xeste
Bir soyuq yataga salar omurluk.
Qem keder canini alar omurluk

Orxanin omrunde otur fesiller,
Bahar negmesinde acilir cicekler
Her defe yazdigim qemli wehirler
Sene bir xatire qalar omurluk,
Qem keder canini alar omurluk


Рецензии