Знову море...

Знову море -  розхвильоване,
                знову небо - грозове;
знов любов бере в полон мене,
                в серці чуйному живе.
Вільні води грають, блискавиці сяють,
                свіжий вітер щиро дме... -
Це думки, надії і солодкі мрії...
                Це - життя, життя саме.

О, Всевишній, всюди правий Ти!
                Краще в людях - то Твоє.
Не втомлюсь Тебе я славити,
                що любов на світі є.
День новий  - вітаю; вище хмар злітаю..,
                бо люблю, кохаю я.
Сон, як добра казка, і чарівна ласка... -
                це - любов, любов Твоя!


Рецензии