Сулууга

Периштедей ааламдагы,
Тан-Чолпон жылдызсынбы?
Ай сымал асмандагы
Тундогу жарыксынбы?

Элесин ээ-жаа бербей,
Акылды арбап алды.
Опколжуп аба жетпей,
Аркансыз байлап калды.
 
Билбеймин эмне деймин?
Тушунбой абалымды.
Кем дуйно ушу деймин,
Ара жолдо калаарымбы?

Кыялдар кайда шашып,
Коздорун дениз дайра...
Кете албай сенден качып,
Энсеймин кайра-кайра...


Рецензии