Кани

Рахмат ошол тундорго сени тапкан,
Кыш болсо да ысык кылып жалын чачкан.
Тагдырымдын кутулбогон белегиби?
Таптымбы деп ишенбей чочулаган...

Белек болсон бир озуно берээрим не?
Кундорум сени куткон келээринде.
Дастан кылып ыр сапты жазып турам,
Ирмем санап, атын айтып ар демимде...

Кездешчу кунду улам жакындатып,
Келсен болду кечикпей алыстатып.
Ага чейин сен билгин мен кутомун:
Айлуу тунду сыр чечишкен бирге басып...


Рецензии