Келесинби?

Сагындым элесинди,
Саргайтпай келесинби...
Кышка ондуу ызгаар кылып,
Тондуруп кетесинби? 

Колунду бересинби,
Суйуумду сезесинби?
Кунго окшоп тенине албай,
Куйгузуп кетесинби? 

Айым болуп асманга толосунбу,
Сурансам сен жанаша болосунбу?
Бакытымдын жоголгон кушу ондуу
Башка бактын бутагына коносунбу...


Рецензии