Кузгу кечте

Дагы ончой кvз кечтердин бир тарабы,
Издеп сени ал тvндордон байагы.
Жоготсом да озvндv кайрылбастан,
Мас кылат тvгонбостон эч шарабы... 

Жел шамалдайт сапырып ойун издеп,
Тvн ичинде олтурамын жылдыз тиктеп.
Демине абадай муктаж болуп,
Жыттасам деп алкымындан жытын искеп... 

Жытын искеп чачтарындан сыласамчы,
Коздоруно мен суйуп карасамчы...
Коздорундон мен озумду коруп турсам,
Бакыттын тамаар жашы тамчы-тамчы...


Рецензии