Сага

Неге эстейм мен сени унута албай?
Озунду эстеп убайымга башты салмай...
Жанырып ыр сап болуп чыга келсен,
Жашырып кантип коем жана жазбай? 

Сезилет сенден башка ырым жоктой,
Серпилет сезимдерим учкан октой.
Кунбу-тунбу, жайбы-кышпы айырмасыз,
Ичим тап убак отот сени жоктой...
 
Тунжурап калган сымал тунгуюкта,
Сезимдер уктап калган конул букта.
Атынды элесинди алгыс кылып,
Катып алгам журок аттуу корукта...


Рецензии