Не для вiйни...

Не для війни нас Бог створив... -
                Душа і тіло наші - ніжні.
І хто б там що не говорив..,
                б'ємося ми тому, що грішні.
Той гріх - з прадавніх ще часів -
                ішов за нами, як прокляття;
в серцях отрутою осів...
               Земляни милі! Сестри, браття...
Я чую слово осяйнЕ:
"Хто не пролив святої крові,
                чиї думки благі, здорові,
той Вищу Істину збагне
                і Царства Божого сягне".

   ...Створив Господь нас для любові.
            


Рецензии