Г мн

В Чернігівськім краї-є місце одне.
Де мирно живуть усі люди...
Там сила природи-єднає усе....
Цієї краси не забути....
            Приспів:
В Єднаннісила-це сила людей
Незламні, нескорені, мужні!
Об'єднують навіть-калік і дітей!
Закони у нас непорушні!!!!
                2 куплет.
У нас є івВіра, Надія,Любов,
І мрії у нас завжди певні!
І з нами завжди є і ласка, і кров,
На поміч прийдемо нужденним!
                П-в той же.
              3куплет.
Ми твердо намічним шляхом підем!
І всіх навкруги об'єднаєм!
І в спільній ми правду знайдем!
Ми кривду і страх-об'єднаєм!!!!
              П-в той же.


Рецензии