Кричалки до матчу Динамо Ки в - Карпати Льв в

Кричалки до матчу «Динамо» (Київ) - «Карпати» (Львів)

Автор:
«Динамо» грає і «Карпати»,
Тож треба голосніш кричати!
Столиця проти міста лева –
Тож всі кричати ми почнемо!

Д:
- «Карпати» нині переможуть!
Бо грати вміють, й грати можуть!
К:
- «Динамо» - виграє законно,
Бо комбінують еталонно!

Д:
- «Динамо»  - клас,
«Динамо» - марка,
«Динамо» - в серці ти у нас!
Суперникам завжди тут жарко!

К:
- «Карпати» - це характер й воля!
«Карпати» - кращий клуб в футболі!
«Карпати» - галицька перлина!
«Карпати» - гордість України!

Д:
- Кричим усі: «Динамо – слава!
Бо то є кращий клуб держави».
К:
- Кричим: «Карпати» - то на полі леви!
Й характер у гравців сталевий!»

Д:
- Коли ти в формі біло-синій –
Ти - еталон на Україні!
К:
- Коли вдягнув зелено-білу -
Ти – кращий! Всім то зрозуміло!

Д:
- «Динамо» грає для народу!
«Динамо» - ти, ковток свободи!
К:
- «Карпати» для народу грає!
То кожен, певно, в світі знає!

Д:
- Сергій Ребров – найкращий тренер!-
Кричіть сильніше ви від мене.
Був, як гравець, всім дорогий
Уславлений Ребров Сергій.

Д:
Того, хто знає все й про шо…
Звуть лаконічно так СаШо.
Бо він найкраща зірка наша –
Уславлений Шовковський Саша!

К:
- У нас в воротах 2 (два) Романи –
Вони у всьому світі знані.
Розцвів козак, й радіє дівка,
Бо в складі Мисак та Петківка!

К:
В півзахисті є Худоб’як…
Він зробить вас і так і так!
І Голодюк нам допоможе,
Бо забивати справно може!

К:
- В «Динамо» костоломи грають!
Червоні 3(три) вже картки мають.
«Карпати», атакуйте знову!
І буде в матчі все чудово!

Д (дівчина):
У складі є Мігель Велозу.
Красавчик він! Це я серйозно!
А ще як влупить по воротах…
То й заміж за нього охота!

Д:
- Ярмолено – гравець найкращий:
Розумний, спритний роботящий!
Відомо всім, що наш Ярмола –
Став академіком футболу!

Автор:
То ж побажаємо сьогодні,
Щоб справдились кричалки модні!
Й перемогла насправді гра!
Тож всім я прокричу: «УРА!»


Рецензии