Реквием по душе

Так часто хочеться мені
Покінчити з собою
Просто взяти і піти
І не повернутись знову

Не принести із собою
Радості та посмішки
А повінчатися з журбою
Чекати смерті навколішки

Якось увісні просто колись
Не розплющити очі
Зникло палке дихання кудись
Як було сьогодні уночі....


Рецензии