подорож...

…безкінечність – дорога,
що тягнеться довгою смугою безмовності у небо –
стане долею згодом,
у якій замість суперечок з собою, замість мрій… дзеркала
німа, пуста безодня…
у його незрозумілому пророцтві таємничі сховки,
шлях до світла в безсоння
уторований болем, невідомістю, а ще самотністю
з іншого світу сконів…


Рецензии