Ти i я!

Сьогодні я невільниця твоя,-
Роби усе, чого душа бажає!
Від пестощів хай рушиться земля..
Від тебе в світі кращого немає!

Спадають шати.. Рушаться мости..
Уста цілують ніжно та медово
Як солодко.. Тріпочим.. Я і  ти !
Ми загорілись знов.. Жага..Чудово..

Казкова ніч..До ранку ще далеко..
Припухли губи.. Пристрасть.. Все горить..
На  покривалі.. Хіть.. Жадана спека..
Серця палають.. Іскрометна мить !
15 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии