Мила

О,моя мила,
Заший мою рану,
Подаруй крила,
Я ангелом стану

Я завжди буду поряд з тобою,
Моє серце в твоїй руці,
Хай погода буде дощовою,
Сонце у тебе на лиці.

Відчуй мою руку,
Ти відчуй мою душу,
Стерплю твою муку,
Скажеш - ні,скажу - мушу


Рецензии