Сонет 5

Зірки палають, ніч настала
І не дають думки заснути.
Та я напевне і не спала б,
Щоб співи жайворонків чути.

Цих птахів дивні переливи,
Ці пісні полюбились враз.
Не просто звуки ці красиві,
Це неогранений алмаз.

А я засну як зійде сонце,
Але не видно буде втоми.
Я, дивлячись через віконце,
Погляну на красу природи.

І знову я не буду спати,
Бо жайворонкам щебетати.

14.08.2015


Рецензии