Ми загубилися у снах

Ми загубилися у снах

Ми загубилися у снах,
Любов була примарою,
У снах ми грались вічно,
Довірою, словами,
У пристрасті згорали,
А потім відступились,
І довго вибачались,
Неначе вороги.
Я знав про тебе правду,
Мене ти не кохала,
Отрутою зливала,
Прокляття, тяжкий гнів.
Ти серце моє з'їла
І тішилася болем,
А потім я блукав,
Не знав куди подітись.
Все мертве у очах,
Навколо порожнеча,
Що ти зробила з мене?
У снах ти поруч знову,
Кохатись я не хочу,
Любов в душі померла,
Залишилась отрута,
Відчуження і холод.


Рецензии
СПАСИБО, ВЫ МЕНЯ ВДОХНОВИЛИ.
http://www.stihi.ru/2015/10/16/8919

Наталия Хорунжева   16.10.2015 21:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.