Старинная украинская песня на современный лад...

А я, як справжня українка (не плутати з свідомітками та націоналістками, що ганьблять український народ) заспіваю вам древню українську пісню, у сучасній обробці.
Ой, не дивуйтесь, добріі люди,
Що на Донбасі повстало!
Що під донецьким аеропортом
Множество укрів пропало.
Це ж Моторола водить немного
Цілу бригаду з собою,
Лупить із града та й по нацгадах,
А решту криє артою.
Ой, получайте, укри, гостинці
Від ополченців Донбасу.
А зустрічали ж вас хлібом-сіллю
Ми до недавнього часу,
Ми ж бо збирали вам допомогу
У повінь на Закарпатті,
І, обери ви свою дорогу,
Ми б вам не слали прокляття.
Ви ж наше давнє зрадили братство,
Імені Русі зреклися,
Ради своїх панів європейських
Нашою кров"ю впилися.
Прийшли з війною, Думали - швидко
Знищите народ Донбасу,
Нашої землі ви захотіли -
Цього вам хватить запасу.
От вам, укропи, земля донецька -
У тій землі вам оселя,
Ваші ж синочки будуть рабами,
Дочки - в німецьких борделях.


Рецензии
ЗдОрово +++++***** ПятизвЁздочно - ЗдорОво*
Боевая ГОРловка Зрит*

Серж Фико   24.12.2018 19:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.