Я весь в твоiй гарячiй плотi

Я весь в твоїй гарячій плоті

Твій крик пробуджує мене,
Я весь в твоїй гарячій плоті,
Де кров потоками біжить
Там смерть години довгі лічить.
Якщо впадеш прокинешся у пеклі,
Не будуть сном,
Страждання й гіркі сльози.
Обличчя зла нагадує тобі,
Що серце у грудях потужно б'ється,
Але хвилина й гостре лезо,
Тебе штовхає у безодню.


Рецензии