Мила моя

Мила моя,
відїжджаєш  ти... - Що мушу я  робити?
Мила моя,
            підкажи,як цю розлуку пережити...
Мила моя,
відїжджаєш ти... - Невже так долі треба?
Мила моя,
              повертайся - я чекатиму на тебе.

Мила моя,
     це прощання хай тобі на пам'ять ляже.
Мила моя,
          хай любов тобі дорогу вірну вкаже.
Мила моя,
          серед моря будеш ти чи серед неба, -
мила моя,
                буду я завжди молитися за тебе.

Яскраві сонячні пісні
                даруєш тільки ти мені,
моя веснянко чарівна, -
                в моєму серці ти одна.


Рецензии