Жoвтi, бiлi, рожевi...

Жовті, білі, рожеві, блакитні... -
                світлий луг полонили квітки;
квітнуть радо в дні сонячні літні... -
                Я звертаюсь до них залюбки:

"Хочу разом із вами радіти -
                даєте ви наснагу мені -
Батьківщини коханої діти,
                найніжніші створіння земні!".

Між зеленими травами сяє
                добре "воїнство" - щире, святе;
над серцями людей владу має,
                як і сонце саме золоте.


Рецензии