I кожний з нас повЕрнеться додому

І кожний з нас повЕрнеться додому,
Тоді коли прийде для цього час.
Хтось щоб забути про проблеми, втому,
А хтось поки їх вогник ще не згас.

Прийде хтось щоб згадати про минуле,
А хтось у пошуках майбутнього прийде.
До рідного села чи міста, в вулик.
Де кожний щось для себе віднайде.

Хтось принесе з собою гарну звістку.
Чи хтось прийде навідати батьків.
А хтось відчути аромат любистку
Та загубитись серед колосків.

Комусь бракує свіжого повітря,
А хтось шукає кращого життя.
Комусь просте будення вже набридло
Й для цього необхідне вороття.

І кожний з нас повЕрнеться додому.
Не зараз, а коли настане час.
Поки у тілі й дусі молодому
Яскравий теплий вогник ще не згас.


Рецензии