7 секунд

У світі суперечок й недомов,
Лише дитя не знає ще напевно,
Проживши 7 секунд лише, душевно,
Потрапить до яких воно умов.

Лише дитя не зна про ворогів.
Про підлість, ворожнечі та невдачі.
Про нездійснені мрії та задачі.
Про злобу, недовіру і про гнів.

Проживши свої перші 7 секунд,
Для нього не важливий колір шкіри.
Не знає більш нічого крім довіри.
І не живе ще в серці його бунт.

І не важливо в кого яка віра,
Чи політичні погляди які.
Його маленьким пальчикам слабким
Не треба знати ще про того звіра.

Лиш 7 секунд вдихаючи повітря,
Кожна клітинка пізнає цей світ.
Й говорить йому лагідно привіт.
Душа, в якій поки щО більше світла.
І так замало для усього літ.


Рецензии