А може, це все початок

А може, це все – початок…
А може, – уже і вінець…
Знак оклику… група крапок…
Чи може, дороги сирець…

А може, вже все прогіркло,
Як гіркне старе молоко…
Час стукає в двері мирно…
Ой, скільки ж всього перейшло…

А може, – це лиш зав’язка…
Цікавість ще кличе вперед…
І десь попереду – Казка…
І буде ще – ложкою мед…

Може, роз’ясниться Доля…
Притишиться зграя думок…
Може, омріяна Воля
Підійме Єство до зірок…

14.08.2015


Рецензии