А в нас гонды обновлений!

Ну, ж доступно ажный двести.
А ты шо, хотив бы й зрэшты
Шэ шо, можэ, навыть ф гэршкый?

Ну, то зары ты завважыш
Гонды о ужэ фси сразу й.
А ны включыш гэту сраку
И а ныц ны наколбасыш.

Бо ж в нас скорасць е такая,
Как и як ув Минску ш ф Павла й.
Да, ну, в Рыловичый в хаты
Вси ж компЮтиры щэ й маюць.

Но! Ты шо тут гондэ, нам щэ
Ны устанофыфшый жабу й?
А ну на но спрэбуй, Васья,
Враз Юпицира за й пазух!

Опшым, шо мы заркы робым.
Пополуднамшыс в 6.40.
Ну, пуд вэчор. А потом що.
Лиглы й дулы собе воздух ш.

Повар пован гондэ й грошай ж.
И на геркулесы сёрбай зь.
А не хочеш до Янова
Аж пыртися се й за й ложкай?

Так шо выпылы 100 бочок
Дэсь якэйися не брагы й.
А водыцы гарный нават.
И бес пыли сце й цаглянай.


Рецензии