Шри Чинмой. Кто хочет перейти на другой берег...

Кто хочет перейти на другой берег реки?
На другой стороне – Золотистый Берег.
Идите, идите, время проходит.
Здесь надежда. Там ответ.
Здесь поиск. Там достижение.
Здесь смерть. Там жизнь.
Идите, идите, те кто хочет прийти
На другой берег.
Время проходит.


Who wants to go to the other shore of the river?
On the other side is the Golden Shore.
Come, come, time is passing by.
Here is hope. There is response.
Here is seeking. There is achieving.
Here is death. There is life.
Come, come, all those who want to come
To the other shore.
The time is passing by.


Рецензии