Кричалки до матчу Шахтар - Дн про Одеса, 14 серпня

Кричалки до матчу «Шахтар» - «Дніпро» (Одеса, 14 серпня 2015)


Незалежний вболівальник (тіпа адессіт)

Одеса матч оцей приймає,
Тож ми кричати починаєм!
За «Шахтаря»! Й «Дніпро» широкий…
Кричим: дні, місяці та й роки!

Кричить Одеса за «Шахтар»:
- «Сильніш «Дніпро» сьогодні вшквар!»
Кричить і за «Дніпро» вона:
- «Дніпро» - потрібен дуже нам!

*****
- «Шахтар» - ти є краса і сила!
- «Дніпро» - лише до серця милий!
- «Шахтар» - характер, мужність, воля!
- «Дніпро» - найкращий клуб в футболі!

- «Шахтар» - не гонить порожняк!
- «Дніпро» заб’є йому! Ще й як!
- «Шахтар» - чотири ти забий!
- «Дніпро» - ти кращий! Зрозумій!

- «Шахтар» - вперед, усі в атаку!

- «Дніпро» - заб’є «кротам» голяку!

- «Дніпро» - зразок та еталон!

- «Шахтар» - ти справжній Чемпіон!

Примітка:
«Кроти» - назва «Шахтаря» в фанатських колах.

*****

Голос незалежного болільника (тіпа адессіт):

- Кричать сьогодні нереально
Про кращих індивідуально!
Нападники й воротарі –
Сьогодні ви в фанатській грі!

*****

Ш:
- Луческу – тренер на віки,
Тому найкращі ми такі!
Д:
- Маркевич – кращий тренер в світі!
Повинні всі це зрозуміти!

*****

Ш:
- «Шахтар» - це сила! Бо не склад
Він має нині… Ліпший клад!
Д:
- «Дніпро» - це міць і широта,
Тому у грі є красота!

*****

Ш:
- Кричим, щоб Рак наш  Ярослав
Із центра поля м’яч запхав!
Літає Бойко, як лелека…
Бо б’є Ракицький іздалека.

Ш:
- Все буде «Гуд!», «О Кей», «В порядку!»,
Бо є на полі Саня ГлАдкий…
Кричати краще мо ГладкИй?
Бо він худюсінький такий!

Ш:
- В воротах Бойко, як котяра…
Але пропустить 3 голяри!
І всі повинні пам’ятати,
Що кращий воротар – то П’ятов!
 

Д:
Де пробігає Селезньов –
Там голом пахне знов і знов!
І чорна мамба в скаді є,
І зветься він ПапА Гуйє!

Д:
Не грає нині, крутить дулі
Наш форвард з прізвищем Зозуля!
Калінича немає нині…
Бо він уже в «Фіорентині»!

Примітка:
Зозуля – травмований,
Калынич (Хорватія) – поїхав 12 серпня в Італію в клуб «Фіорентина» (Форенція)

Д:
Кричим: «Усім дніпряная слава!»
А з нами Джаба є Канкава?
Не хочеш грати? То не грай…
Маркевичу не заважай!

Примітка:
Джаба Канкава – грузинський півзахисник «Дніпра», відкрито ігнорує вказівки головного тренера Мирона Маркевича, бо йому не підвищують зарплату.



*****

Незалежний (тіпа адессіт)

- А ми бажаєм всім удачі!
Найголовніш – в житті! А в матчі
І ті… і ті, канєшно ж - наші!
То ж всі кричіть в футбольній чаші!


Рецензии