Тут знають нас!

(пародія на шовіністичну пісню "Небо славян")

Двадцять другий йде рік, як назалежність у нас
Та Путіну здав нас бандит за гроші й газ,
Не захотів той пахан з Євросоюзом дружить,
Тягне нас знову назад, в совкову мить.

Почався народний протест: "Геть донецький баронат!",
Його ніхто вже не може спинить - "Беркут", "Гепард"...
І від Закарпаття до Сум - всюди лунає Майдан,
Ні, Батьківщину собакам Москви я не віддам!

Нас душать орди Москви,
На нас Європі плювать,
Та славний козацький наш рід
Буде стоять!
І з Перемишля й Карпат
По самий Дон і Кавказ -
Це усе наша земля,
Тут знають нас!

Настав чотирнадцятий рік, і в нас взагалі нема прав,
Хлопці, візьміть ПРАВИЙ СЕКТОР, Ярош сказав!
Грушевська, Хрещатик, Майдан - всюди палає вогонь,
Тут будем стояти на смерть, не осторонь!

Нас душать орди Москви,
На нас Європі плювать,
Та славний козацький наш рід
Буде стоять!
І з Перемишля й Карпат
По самий Дон і Кавказ -
Це усе наша земля,
Тут знають нас!


Рецензии