час годуе Небуттям...

…довго і вперто рве болем душі
незрозуміла людська ненависть…
бовкання дзвону тривожить серця,
світ божеволіє, правди шукає!
не змінюється нічого, бо ми
годуємо нерозумінням один одного…
в незгоді з правдою, з собою
летить у прірву час, у Небуття…


Рецензии