вiйнула весна...

…невиразні мрії розмаяні вітром,
толочать думки, залишають сліди,
вбирають у себе безлюддя доріг…

безмовно вогнем спалахує тиша,
цькують божевільні (танцюючі дзвони)
неспинною злістю і страхом людей…

із гомону крапель розлився біль світом,
бідніють із втратами душі, чорніють,
обдурюють, зраджують із-за грошей…

спливати з очей зморилися сльози,
і втіху зненависть одтяла людська,
війнула сліпою косою війна…


Рецензии