Це був НАШ час

Незчулися ми, як минуло дитинство,
Позаду ось-ось залишиться школа,
Дивне якесь, своєрідне злочинство -
Виходить за межі звичного кола.

Пташками дорослими відлітати
Від оселі рідненької, де зростали,
Друзів шкільних із собою не брати,
Хоч разом із ними малими літали.

Змінились усі ми за стільки років,
Зникла з обличчя дитяча наївність,
Кожен отримав безліч уроків
Й відкрити зумів у собі чарівність.

Останній наш рік і останнє слово,
Особливе майбутнє чекає на нас,
Будемо жити ми так кольорово,
Що скажем онукам "Це був НАШ час"...



http://vk.com/valeryana_sh


Рецензии