Нарисую картину, где ты... укр

Намалюю картину, де ти...


Намалюю картину кохання, де образ твій милий мій,
Є єдиним у центрі єднання, та бАжано омріяним,
Замалюю червоним всі шрами, що часом були заподіяні,
У коханні є рани та зради, але дії були нам навіяні.

Та ж любов нас у іспиті вірності, миттєвостями випробовувала,
А кохання ж єдине та чисте у наше життя закарбовувала,
Намалюю картину де ти, мій коханий, єдиним є,
Бо весь спектр кохання жаданий, це ти, доленосний, мені подарований.


Рецензии