Мой родны кут, як ты мне милы - Якуб Колас

Мой родны кут, як ты мне мiлы!..
Зараз я ўзяну свае я вiлы!
Пайду я сена раскiдаць,
Бульбу я капаць,
На агародзе ў мяне пуста,
Гляжу каб вырасла капуста.
Ох, як бы я хацеў спачатку
На ляжанку легцi спатку,
Свiней пачыстiць, пакармiць,
Што у свiнарнiку ў мяне,-
I на картошку я хацеў б схадiць.


Рецензии