Шаирдин къен

Шаирдин руьгь, гзаф к1еви гьулдан я,
Рик1ин дердер, хажалатар кьазавай.
Цуьк акъатай, мублагь чуьлдин майдан я,
Атирлудаз, михьидаказ хуьзавай.

Шаирдин руьгь, гьар жуьредин мукьам я,
Гьар гафуна, манидин ван къугъвазвай.
Руьгьдиз гзаф, дагъ хьиз ама кьакьан я,
Гьар гафуна жуван дердер лугьузвай.

Шаирдин руьгь, гьакьван гзаф къизил я,
Шемси хьтин, виринрай нур акьазвай.
Рик1евайбур ахъай ийиз, кьизил я,
Малаикар, инсанар хьиз аквазвай.


Рецензии