Юлияна Донева - Ако, аз, бих била мъж...

АКО, АЗ, БИХ БИЛА МЪЖ
Вдъхновено от стихотворението на Зинаида Торопчина - " Ако аз бих била мъж"

Ако, аз, бих била мъж,
то, за своята любима,
бих направил не веднъж,
да се чувства, като прима.

По скайпа ще й се обаждам,
ще й пея за любов,
че със нея се прераждам,
че на всичко съм готов…

Току-виж, че най накрая,
след думи сладки - пълен кош,
и аз съм се оказал в „рая,”
в някоя безлунна нощ…


Рецензии