Укра нцям - жити!

Україно - ненько, Україно - мати,
Вже прийшов і наш час тебе визволяти.
Там гримлять гармати, рвуться кулемети,
Та народ не здасться, ми не маєм вмерти!
Сила між синами яблуневим цвітом,
Розлилась степами кров ворожа, вітром
Нас не подолати, шлях з землі не стерти.
Українцям - жити! Нації - не вмерти!


Рецензии