Qaytar o gunlere

Ne deyim men sene anladim seni?
Gediwin ruhumu sarsidib menim
Gel gayit ey gulum ovut qelbimi,
Heyatim olubdur canima qenim,
Qaytar o gunlere yeniden meni.

Ne deyim men sene anladim seni?
Sen getdiyin gunden ciragim sonub,
Heyatim soyuq bir mezara donub,
Necesin gormuwem halima gulub,
Kimse vere bilmez senin yerini,
Qaytar o gunlere yeniden meni.

Ne deyim men sene anladim seni?
Dunyaya baxiwim deyiwib sensiz
Ecelim gozleyir sessiz semirsiz,
Korpe mehebbetim qalib kimsesiz,
Eger esidirsen wirin kelmeni
Qaytar o gunlere yeniden meni.

Ne deyim men sene anladim seni?
O wirin royadan oyanmamiwdim,
Odunda yanmaga cox tez aliwdim
Men seni hec bele tanimamiwdim,
Ureyin bu qeder daw imiw yani
Qaytar o gunlere yeniden meni.

Ne deyim men sene anladim seni?
Yawamq hevesim duwub gozumden
Men daha bezmiwem ozum ozumden,
Ne ucun sen meni  apardin menden?
Hec duya bilmedim sevgi etrini
Qaytar o gunlere yeniden meni

Ne deyim men sene anladim seni?
Iwiqli dunyamin gunewi sensen,
Omrume baharin geliwi sensen
Sevgimin duygusu atewi sensen,
Verme sen ezabi,cekdirme qemi,
Qaytar o gunlere yeniden meni.


Рецензии