Ще не бачу, а вже волiю

Ще не бачу, а вже волію…
Ще не чую, а вже звучу…
Може, Світлом у Світ прозрію…
Може, в інший Світ перейду…

Ні, не знаю й не намагаюсь…
Не шукаю, але знайду…
У Небесному не вагаюсь…
У Земному не пропаду…

Не збираюсь і не збираю…
Не хапаюсь і не тягну…
Кожну часточку відчуваю…
Вірю… Дихаю… і Люблю…

13.08.2015


Рецензии