Her met by chance when i walking back home...

As the aspens slim in dress a blue
Out of social car and went home
Heart restless thinking about you
The house is waited a children common

Two boys three girls and yet a puppy and cat
Not theatre curtain Really that so okey...
A story like War and Peace out get
Summer. Mountains. Ocean. Golden a way

The flash was a violent picture click ready
A friend gasped with envy without words
Took her husband's well... She's fucking baby
I have the sense of modest finish the tale chords

Let it all fiction Yes slightly lied
They say from the heart has replaced of ideal
As the aspens slender feet tall two some to hide
Feelings of my worthy faithful wife real

Her met by chance when i walking back home...
The first line so funny rhyme sing though and ready
Well, word for word, a poem was born
The feeling was kindled for a wonderful baby

If again I get it to fit took
I'll tell you how my mind is freaking delusion
I only had enough time to free look
To thoroughly not sleeping tonight illusion

And the inspiration to continue create
Woke up again at all to live the desire
It's just called love at first sight and so heart beat
This with the majority of happens rarely in dire



Как осинка стройная в платье синем
Из социальных машину и поехал домой
Сердце беспокойно думая о вас
Дома ждали дети общие

Два мальчика и три девочки еще щенок и кошка
Не театральный занавес действительно, что так окея...
История, как война и мир уходит получите
Лето. Горы. Океан. Золотой путь

Вспышка была насильственной картинку нажмите готово
Подруга задыхалась от зависти без слов
Приняли мужа хорошо... Она трахает ребенка
Я имею чувство скромной отделкой сказка аккорды

Пусть это все фантастика да немного соврал
Они говорят от сердца заменил идеальные
Как осинка стройная футов два каких-то скрывать
Чувства мои достойны верная жена реальная

Ее встретил случайно, когда я возвращаясь домой...
В первой строке такой смешной стишок спеть, хотя и готов
Ну, слово за слово, стишок родился
Ощущение воспылал за такого чудного малыша

Если я еще раз к ней подойдете взял
Я расскажу вам, как мой мозг долбанные заблуждение
У меня было только достаточно времени, чтобы бесплатно смотреть
Досконально не спит сегодня Иллюзион

И вдохновение продолжать создавать
Проснулся опять на все желание жить
Это просто называется любовь с первого взгляда и так сердце биться
Это с большинством случается крайне редко


Рецензии