Подарую ранок

Я раночком постукаю в віконце-
Коли ти будеш солодко дрімати,-
Губами трону.. І покличу сонце..
Та покладу  тобі духмяну мяту!

Я приготую нишком каву свіжу,-
Та потихеньку принесу до ліжка
Я поцілунками тебе розніжу,-
І буду наче та зваблива кішка..

Спочатку поцілую твої вії ..
Торкнусь губами милого чола..
Попещу трохи, серденьком погрію,-
Тобі  я все, мій милий, віддала!

У ніжність ранку будемо пірнати..
У промінцях кохатись досхочу..
А вже тоді, коли нам знову спати,-
Я знов у сон до тебе прилечу!
12 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии