Дiти

В душі розмай, чарує літо,
А в моїм  серці мої діти..
Душа радіє кожну днину,
Коли дивлюсь на тебе, сину..

Ти крапелька моїх надій,-
Люблю тебе, синочок мій!
Для тебе небо я прихИлю,
Віддам усе і все осилю..

Здолаю біль, стерплю всі муки,
У мозолях сховаю руки..
Здійсню усі твої бажання
Будить не буду з позарання..

Відведу недУги, тривоги,
Невдачi  різні та шаткi пороги..
Усе в Всевишнього  вiдмОлю..
З любовi й щастя сплету  долю!
12 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии