Донечко

Донечко, щастя ти моє!
Як добре.. Ти у мене є!
Світла дівчинка пригожа,-
Ти на мене дуже схожа..

Мила ніжна, мов лілея..
Наче з казки добра фея!
Ти моя надія світла..
Щира, лагідна, привітна!..

Лице твоє, шовкові коси,
Щоранку хай вмивають роси!..
Встаєш,- мов сонечко встає-
Тебе люблю, життя моє!
12 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии