Melek olaram

Eyer zalim felek qetdini eyse,
Bu heyat yalanla uzune gulse
Budreyib ayagin dawlara deyse
Yolunda duzulen cicek olaram.

Kimse acilayib seni incitse,
Senide cansiz bir bute benzetse
Sizladib qelbini ayrilib getse,
Men seni yawadan urek olaram

Ne vaxtsa qocalib belin bukulse.
Dizlerin titreyib gucun itirse
Gezdiyin yollari duman buruse.
Dumani qaciran kulek olaram.

Qelbini bir nadan awiq eyerse,
Sevdiyin mewuqin,yadi severse,
Arzu-dileklerin dawa deyerse,
Qelbinde tutdugun,dilek olaram.

Orxani gormese yene gozlerin,
Qirsa qelbimide aci sozlerin,
Ne vaxtsa ey yarim gelse ecelin
Men seni qoruyan melek olaram


Рецензии