Не марнуйте життя!

I поки вiдчуваем щось в серединi себе
(Поганi або добрi почуття),
Ми можемо сказати, що живi,
Ми в силах змiнювати все.

Це с гордiстю назвемо як Людське.
А що повз нас проходить - як Життя.
Отож, час не марнуйте, не марнуйте днi.
А головне - що у серединi живе!


Рецензии