Unudam unudam gerek

Men konlumu verib sevildim yene
Sevgiden sinemde cirpindi urek.
Axirda bu sevda qem verdi mene
Men seni unudam,unudam gerek.

Bu sevda evvelden oldu bir yalan,
Xowbext olmaqa da qalmadi guman,
Sen evli qadinsan men subay oglan,
Men seni unudam, unudam gerek.

Bir sirli dunyada qovuwsaqda biz
Bu ewk alovunda aliwsaqda biz,
Her gece goruwub daniwsaqda biz,
Men seni unudam, unudam gerek.

Bilirem derd verdim incitdim seni,
Bilirem sevgimle cekdirdim qemi,
Ne olar ey yarim bagiwla meni,
Men seni unudam, unudam gerek.


Рецензии