Радуйся!

Солнышко светит - радуйся!
Счастливы дети - радуйся!
Люди смеются - радуйся!
Ласточки  вьются - радуйся!

Тихие зори - радуйся!
Тёплое море - радуйся!
Реки студёные - радуйся!
Тише - влюблённые - радуйся!

Грозы последние - радуйся!
Сполохи летние - радуйся!
Радостью истинной - радуйся!
Жизни единственной - радуйся.


5.09.2004г. Ратинген


Рецензии