Ne ucun ozune oyretdin meni

Otuwdu aylarim, kecdi illerim,
Cezayla, zulumle, incitdin meni.
Agardi saclarim, esdi ellerim,
Bir dilenciye sen benzetdin meni.

Yandirdi kul eyledi aci sozlerin,
Bir dayaq olmadi mene ellerin,
Gelende evime refiqelerin,
Salib bir otaga gizletdin meni.

Menim seneydi tek umud gumanim,
Ey menim zulumkar qelbi daw yarim,
Soyuq yataqimda cixirdi canim
Sen de amansizca terk etdin meni

Orxani terk edib getdin ozgeye
Uydun varligina bilmirem niye,
Etdin ayriligi mene hediye,
Ne ucun ozune oyretdin meni?


Рецензии